Česky | English
Infomail: fio@fio.cz

Úvod > O nás > Média > Tiskové zprávy > Fio podnikatelský účet vyhrál jedenáctou Zlatou korunu v řadě

Fio podnikatelský účet vyhrál jedenáctou Zlatou korunu v řadě

21.6.2021 12:14

Jednu zlatou a dvě stříbrné koruny si odnáší česká Fio banka z tradiční soutěže finančních produktů Zlatá koruna 2021. Na nejvyšší příčku vyšplhal už pojedenácté v řadě podnikatelský účet, druhé místo pak Fio banka obsadila v kategorii osobních účtů i mezi obchodníky s cennými papíry se svojí aplikací e-Broker.

Fio banka opět potvrzuje, že její produkty patří mezi nejlepší v Česku napříč všemi segmenty klientů. Oblíbenost a kvalitu Fio podnikatelského účtu dokazuje jedenáctá Zlatá koruna v řadě, v této kategorii tedy Fio banka vyhrává již od roku 2011. Stálicí na stupních vítězů je i Fio osobní účet bez poplatků, který se tentokrát vyšvihl na stříbrnou pozici a oproti loňsku si o jedno místo polepšil. Fio banka boduje také u investorů, se svojí investiční aplikací e-Broker získala druhé místo v kategorii Obchodník s cennými papíry.

 „Podnikatelský účet si svoje prvenství drží už více než desetiletí, což nám dokazuje, že jsme produkt nastavili kvalitně a nadčasově. Osobní účet má za sebou také několik vítězství a jsme rádi, že se letos zlaté příčce zase přiblížil. K úspěchům obou účtů pomohlo několik novinek jako třeba placení chytrými hodinkami, nebo potvrzování plateb kartou přes mobilní aplikaci, kdy klientům odpadá opisování SMS kódů. Věříme, že nedávno představený unikátně široký systém    zabezpečení a nastavení u platebních karet včetně možnosti blokace DCC nám pomůže v příštím roce k příčce nejvyšší. Procesy jsme vylepšili i pro zájemce o osobní účet, kteří si ho nyní mohou založit i přímo z mobilu přes náš Smartbanking. Důležitým parametrem pro vrcholné umístění podnikatelského i osobního účtu by mohla být i dostupnost hotovostních pokladen, které máme pro klienty na všech pobočkách“, vyjmenovává důvody úspěchů ve Zlaté koruně Jan Bláha, obchodní ředitel Fio banky.

 

Fio banka, a.s.
Prohlášení

 


Fio banka, a.s.
Prohlášení


e-Broker

Přihlásit se | Založit demo

Internetbanking

Přihlásit se | Založit demo

Smartbanking

Stáhnout | Jak aktivovat

Pobočky a bankomaty

Mapa ČR
Facebook Twitter YouTube
Twitter LinkedIn

Devizové kurzy

NákupProdej
EUR24,6504626,01854
USD22,8294924,09651
GBP28,7939830,39202
CHF25,1982626,59674
PLN5,705526,02218

Kompletní informace zde