Česky | English
Infomail: fio@fio.cz

Úvod > O nás > Média > Tiskové zprávy > Klienti Fio banky mohou investovat ve Smartbankingu

Klienti Fio banky mohou investovat ve Smartbankingu

14.2.2023 14:06

Hlavní funkcí nové verze mobilního bankovnictví Fio banky je možnost investování do Fio podílových fondů.

V aktuální verzi 2.7 mobilního bankovnictví Fio Smartbanking banka přichází s novinkou ve formě investování do Fio podílových fondů. Na nové záložce Investice klienti najdou nabídku Fio podílových fondů i přehled svých minulých transakcí. Na detailech jednotlivých fondů je možné sledovat jejich vývoj za uplynulá období a také proběhlé nákupy a prodeje přímo v grafu. Podílové listy jednotlivých fondů je v aplikaci také možné nakoupit či prodat, je možné zadat jednorázový i pravidelný pokyn.

Klienti, kteří na přelomu roku 2021/2022 nakoupili dluhopisy Fio banky zde také vidí jejich hodnotu, mají možnost je prodat či změnit cílový účet pro výplatu úroků.

V aplikaci je také možné obchodní účet jednoduše založit. Z administrativních záležitostí klienti mohou také vyplnit či aktualizovat investiční dotazník nebo si stáhnout výpisy z investičního účtu.

„Jednoduché prostředí investic jsme chtěli do aplikace přidat, stejně jako to klienti mají nyní v Internetbankingu. Klienti si tak mohou jednoduše sledovat vývoj svých investic do podílových fondů, nakoupit je i prodat. Investicím ale bylo potřeba udělat místo ve spodní liště, proto jsme přesunuli platební příkazy na záložku Účet, kde je možné platit vždy z konkrétního účtu. Platby si také klienti mohou přidat na Nástěnku,“ komentuje novinku obchodní ředitel Jan Bláha.

Novinky se týkají Smartbankingu pro Android i iOS.

Minulá výkonnost fondu nezaručuje stejnou výkonnost i v budoucím období. Investice do investičních nástrojů jsou rizikové a mohou být za nepříznivých okolností ztrátové. Statuty a sdělení klíčových informací jsou k dispozici na http://www.fiofondy.cz.


Fio banka, a.s.
Prohlášení


e-Broker

Přihlásit se | Založit demo

Internetbanking

Přihlásit se | Založit demo

Smartbanking

Stáhnout | Jak aktivovat

Pobočky a bankomaty

Mapa ČR
Facebook Twitter YouTube
Twitter LinkedIn

Devizové kurzy

NákupProdej
EUR24,6504626,01854
USD22,8294924,09651
GBP28,7939830,39202
CHF25,1982626,59674
PLN5,705526,02218

Kompletní informace zde